Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Havsa ve Hasköy’ün kurtuluşu kutlu olsun”

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, Havsa ve Hasköy’ün kurtuluşunun 101. yıl dönümlerini kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2023 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 12:53
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Havsa ve Hasköy’ün kurtuluşu kutlu olsun”

“Havsa'nın ve Hasköy’ün kurtuluşu, milletimizin mücadele azminin ve dayanışma ruhunun bir simgesidir” diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Havsamızın ve Hasköy’ümüzün kurtuluşunun 101. yılını coşkuyla kutlamanın heyecanını içindeyiz. Bu özel günde tarihimize bir kez daha şükranla bakıyor, milli mücadele ruhuyla yoğrulmuş bu topraklarda yaşamanın onurunu yaşıyoruz.

Bugün, Havsa'nın ve Hasköy’ün kurtuluşunun 101. yıl dönümünde bu mirası yaşatmanın ve gelecek nesillere aktarmanın sorumluluğunu hissediyoruz. Bu topraklarda yaşayan herkesin, birlik ve beraberlik içinde, demokrasiye olan inancını güçlendirmesi gerektiğine inanıyoruz.

Havsa'nın ve Hasköy’ün kurtuluşu, milletimizin mücadele azminin ve dayanışma ruhunun bir simgesidir. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bağımsızlık mücadelesine katkıda bulunan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Havsamızın ve Hasköyümüzün 101. yıl dönümünü kutlarken, birlik ve beraberlik içinde nice yıllara ulaşmayı diliyor, bu kutlu günün hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.