Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAVSA MYO YÖNETİMİNE ÖĞRENCİLER DE DAHİL OLDU

Havsa Meslek Yüksekokulu geçtiğimiz yıllarda başlattığı Öğrenci Kalite Temsilcileri sistemi yeni eğitim-öğretim yılında yeniden çalıştırılmaya başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 14:17
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
HAVSA MYO YÖNETİMİNE ÖĞRENCİLER DE DAHİL OLDU

Her sınıftan öğrencilerin kendi aralarında seçerek belirlenen temsilciler Meslek Yüksekokulu yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda komisyonun amacı, temsilcilerden beklentiler ve öğrencilerin talepleri konuşuldu. Her ay yapılacak olan toplantılar ve planlanan çalışmalar ile ilgili yol haritası belirlendi.

Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan www.batiekspres.com’a yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Öğrencilerimizin katılımıyla daha etkin bir yönetim anlayışını benimsemek, Havsa Meslek Yüksekokulu olarak bizim için son derece önemli bir adımdır. Geçtiğimiz yıllarda başlattığımız Öğrenci Kalite Temsilcileri sistemi, bu yıl da öğrencilerimizin katılımıyla tekrar aktive edildi. Öğrenci Kalite Temsilcilerimiz, kendi sınıflarından seçilen öğrencilerden oluşuyor ve okulumuz yönetimi ile düzenli toplantılar gerçekleştiriyor. Temsilcilerimiz arasında spor faaliyetleri, kültürel faaliyetler ve sosyal medya faaliyetleri sorumluları var. Yapacağımız etkinlikleri öğrenci temsilcileri ile daha kolay gerçekleştirebiliyoruz.

Toplantılarımızda, temsilcilerimizle bir araya gelerek yürüttüğümüz çalışmaları değerlendiriyor, öğrencilerimizin beklenti ve taleplerini dinliyoruz. Bu sayede, öğrencilerimizin gözünden okulumuzu değerlendirme şansı buluyor, onların ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde çözüm üretebiliyoruz. Ayrıca, öğrenci temsilcilerimiz aracılığıyla öğrenci topluluğunun genel düşüncelerini daha doğru bir şekilde anlamak ve bu doğrultuda iyileştirmeler yapmak da hedeflerimiz arasında.

Önümüzdeki dönemde planladığımız çalışmalarla ilgili olarak, öğrenci temsilcilerimizle birlikte belirlediğimiz yol haritasını uygulamaya koyacağız. Havsa Meslek Yüksekokulu olarak öğrenci odaklı bir yönetim anlayışını sürdürmek ve öğrencilerimizin eğitim süreçlerine daha etkin bir şekilde katılımlarını sağlamak için çaba gösteriyoruz. Bu süreçte öğrenci temsilcilerimizin aktif katılımı ve değerli önerileri bizim için büyük önem taşıyor.”

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.