Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAVSA MYO’DA KONTENJAN DOLDU

- Havsa Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan, bu yıl 235 kontenjanın tamamının dolduğunu belirterek; “Bu dönem birinci sınıflarda 242 yeni öğrencimiz bulunacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2023 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2023 15:17
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
HAVSA MYO’DA KONTENJAN DOLDU

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) tercih sonuçları ile birlikte milyonlarca öğrencinin yükseköğrenim adresi belli oldu. Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu da, daha önce ilan edilmiş olan kontenjanların tamamına öğrenci alarak, kayıt dönemini beklemeye başladı.

Batiekspres.com haber sitesine konuşan Havsa Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan, Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu için bu yıl 235 kontenjan verildiğini hatırlatarak; “Dün yapılan YKS sonuçları açıklaması ile bütün bölümlerimizde bu kontenjanların tamamının dolduğunu memnuniyetle öğrenmiş olduk. Ayrıca 7 ilave okul birincisi kontenjanımız da dolmuş bulunuyor. Böylece bu dönem birinci sınıflarda 242 yeni öğrencimiz bulunacak” ifadelerini kullandı.

“KAYITLARIMIZ 28-30 AĞUSTOS TARİHLERİNDE”

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu için öğrenci kayıtlarının 28-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını açıklayan Tan; “Dileyen öğrencilerimiz online olarak, dileyenler ise Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’ne gelerek yüzyüze kayıt yapabilecekler. Havsa Meslek Yüksekokulu olarak hazırlıklarımızı tamamladık ve öğrencilerimizi bekliyoruz. Üniversiteye kayıt hakkı kazanan tüm öğrencilere, ailelerine, üniversitemize, akademik ve idari personelimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.