Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAVSA MYO’DA HEM KURSLARI TANITILDI

Havsa Halk Eğitim Merkezinin açtığı kurslar, TÜ Havsa Meslek Yüksekokulu öğrencilerine tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 11:49
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
HAVSA MYO’DA HEM KURSLARI TANITILDI

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Havsa Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Havsa Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kurslar tanıtıldı.

Gerçekleşen etkinlikte Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fazlı Polat’ın tanıtım sunumunun ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Etkinlik sonrası öğrenciler gitar, bağlama, İngilizce, bilgisayar, el sanatları ve Türk müziği korosu kurslarına başvurularını yaptılar.

Konu ile ilgili olarak Havsa Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Havsa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile yaptığımız bu iş birliği, öğrencilerimize çeşitli kurs fırsatları sunarak onların kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Eğitimde iş birliği, toplumun genel eğitim seviyesini yükseltmek ve bireylerin beceri kazanmalarına yardımcı olmak adına büyük bir adımdır. Aynı zamanda, gitar, bağlama, İngilizce, bilgisayar, el sanatları ve Türk müziği korosu kurslarına olan ilgi memnuniyet verici. Bu tür kursların öğrencilere önemli beceriler kazandırabileceğine inanıyorum. Kurslara katılan öğrencilerimize de şimdiden başarılar diliyorum.”

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.