Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Havsa’mızın her köşesine eşit hizmet götüreceğiz”

CHP Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 15:51
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Havsa’mızın her köşesine eşit hizmet götüreceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden, İl Genel Meclisi Üye adayları Serdar Çığla ve Tunay Aslan ile ilçedeki mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Mahallesinde kapı kapı dolaşıp vatandaşlar ile görüşen Özden mahallelilerin sorunlarını dinleyerek 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Belediye Başkanlığı için destek beklediğini dile getirdi.

CHP Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından gösterilen ilgi ve güler yüzden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özden, parti ayrımı yapmaksızın tüm Havsa halkından destek beklediğini belirterek şunları söyledi:

“Mahallelerimizi ziyaretimizde karşılaştığımız samimi ve sıcak karşılamalardan dolayı çok mutluyuz. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği ilgi ve teveccüh bizi motive ediyor. Havsa’mızın her köşesine eşit hizmet götürmek için var gücümüzle çalışacağız. Parti ayrımı yapmaksızın, tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Havsa’mızı hep birlikte daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerde desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.