Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa’da Tek Kurşun Atış Yarışması Gerçekleştirildi

Havsa’da düzenlenen 23’üncü Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali’nde Tek Kurşun Atış Yarışması gerçekleştirildi. Yarışmanın sonunda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 20:23
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa’da Tek Kurşun Atış Yarışması Gerçekleştirildi

Edirne’nin Havsa ilçesinde bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında gerçekleştirilen Tek Kurşun Atış Yarışması, yoğun bir katılımla tamamlandı.

Kuzucu ve Abalar köyleri arasındaki askeri atış poligonunda düzenlenen yarışmada, dereceye giren katılımcılara ödülleri verildi. Etkinlik boyunca hem rekabet heyecanı, hem de dostluk havası hâkimdi. Havsa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Osman Çetin, yarışmaya katılan tüm avcı ve atıcılara teşekkür etti.

“DOSTLUKLARIN PEKİŞTİĞİ ANLAR SUNUYOR”

Yarışma sonrasında açıklama yapan Çetin; “Havsa Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz bu etkinlikte, geleneksel Tek Kurşun Atış Yarışması’na katılan tüm avcı ve atıcı dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler, sadece rekabetin değil; aynı zamanda dostlukların pekiştiği anlar sunuyor. Katılımlarınız bizleri onurlandırdı” dedi.

ÖZDEN’E DE TEŞEKKÜR ETTİ

Çetin, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden’e de teşekkür ederek; “Desteklerinden dolayı Sayın Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Yarışmamızın güvenli ve keyifli bir ortamda geçmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık ve bu süreçte bizlere destek veren herkese minnettarız” ifadelerini kullandı.

Yarışmanın sonunda derece girenlere ödülleri takdim edildi. Yarışmada dereceye giren isimler şunlar oldu;

PET ŞİŞE

1. Mehmet Mor

2. Samet Aksan

3. İbrahim Birgül

SABİT HEDEF

1. Eray Ayar

2. Fatih Aydın

3. Ufuk Birgül

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.