Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa’da Slogan Yarışması sonuçları belli oldu

Havsa Çedes Projesi kapsamında Havsa İmam Hatip Ortaokulu öncülüğünde, Aralık ayı Merhamet ve Yardımlaşma konusunda slogan yarışması düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 15:06
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa’da Slogan Yarışması sonuçları belli oldu

Düzenlenen yarışmada Lise kademesinde birinci; Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kevser Yayla, Ortaokul kademesinde birinci; Şehit Engin Şahin Ortaokulu öğrencisi Yağmur Yeğit, İlkokul kademesinde birinci; Cumhuriyet İlkokul öğrencisi Lina Sözer oldu.

Yarışma ile ilgili olarak www.batiekspres.com haber sitesine açıklamada bulunan Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan şunları dile getirdi:

“Havsa Çedes Projesi kapsamında düzenlenen Merhamet ve Yardımlaşma konulu slogan yarışması, öğrencilerimizin duyarlılığını artırmak ve toplumsal değerlere olan katkılarını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Yarışma sonuçlarına göre Lise kademesinde birinciliği Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kevser Yayla, Ortaokul kademesinde birinciliği Şehit Engin Şahin Ortaokulu öğrencisi Yağmur Yeğit, İlkokul kademesinde ise birinciliği Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Lina Sözer kazandı. Öğrencilerimizin yaratıcı ve anlamlı sloganlarıyla başarı elde etmeleri, geleceğe umutla bakmamıza vesile oluyor. Bu yarışma, öğrencilerimizin insanlık değerlerine duyarlı bireyler olarak yetişmelerine önemli bir katkı sağlamaktadır. Havsa İmam Hatip Ortaokulu'nun öncülüğünde gerçekleşen bu etkinlikte emeği geçen öğrencilere, öğretmenlere ve okul idaresine teşekkür ederim. Toplumsal sorumluluk anlayışıyla hareket eden gençlerimizin bu tür etkinliklerle yetişmeleri, geleceğimiz adına umut vericidir. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.