Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa’da Şehit aileleri ve Gaziler iftar programında bir araya geldi

Havsa Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 00:02
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Havsa’da Şehit aileleri ve Gaziler iftar programında bir araya geldi

Havsa Kaymakamlığı tarafından Havsa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Konferans Salonu’nda şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar yemeğine Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Mert Kip, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Nazif Özbay, Daire Amirleri, Muhtarlar, STK temsilcileri, parti temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Havsa Müftülüğü ilahi grubunun ilahi dinletisi ile başlayan programda, şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilenen Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı, “Bizleri kırmayarak bu davetimize icabet ettiğiniz için, sizlerle buluştuğumuz için mutluyuz. Şehit aileleri milletimizin ve devletimizin emaneti. Sizler bizlerin baş tacısınız. Şehitlerimize ve hayata olmayan gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hayatta olanlara da aileleriyle sağlık ve sıhhatli bir hayat diliyorum. Hepinizin mübarek ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

İftarda Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı, iftara katılan şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi ve katılımları için teşekkür etti.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.