Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa’da Öğrenci Başarısına Odaklı Toplantı

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan'ın liderliğinde, ilçe genelindeki okulların müdürleri ile gerçekleştirilen online toplantı, eğitimde sürekli devamsızlık sorunları ve yaklaşan sınavlarla ilgili önemli konuları masaya yatırdı.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 14:54
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa’da Öğrenci Başarısına Odaklı Toplantı

Toplantı, ilçedeki eğitim kurumlarının daha etkili ve verimli bir şekilde yönetilmesi, öğrencilerin devamsızlık sorunlarına çözümler bulunması ve yaklaşan sınavlar konusunda stratejiler geliştirilmesi amacıyla düzenlendi.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan açıklamasında şunları dile getirdi:

“Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda, ilçe genelindeki okullarımızın müdürleriyle bir araya geldik ve eğitimde karşılaştığımız önemli konuları ele aldık. Özellikle sürekli devamsızlık sorunları ve yaklaşan sınavlar, öğrencilerimizin başarısı üzerinde etkili faktörlerdir. Bu nedenle, ilçemizdeki eğitim kurumlarının daha etkili bir şekilde yönetilmesi, öğrencilerimizin devamsızlık sorunlarına çözümler bulunması ve yaklaşan sınavlar için stratejiler geliştirilmesi amacıyla bir araya geldik.

Devamsızlık konusunda öğrencilerimizin yaşadığı sorunları anlamak ve çözümler üretmek için yoğun çaba harcıyoruz. Ayrıca, yaklaşan sınavlar öncesinde öğrencilerimizin daha iyi bir hazırlık süreci geçirmelerini sağlamak adına planlamalar yapıyoruz. Eğitimde işbirliği ve koordinasyon, başarılı bir eğitim sistemi için önemlidir. Bu toplantıda ortak akıl ve işbirliğiyle çözümler üretmeye odaklandık.

Eğitim camiası olarak, öğrencilerimizin başarılı bireyler olarak yetişmeleri için elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu toplantının, ilçemizdeki eğitim kalitesini daha da yükseltmemizde önemli bir adım olduğuna inanıyor, katılım gösteren tüm okul müdürlerimize teşekkür ediyorum”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.