Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa’da Motofest Sona Erdi

Havsa’da 9-11 Ağustos tarihinde başlayan 1’inci Quick Batıkale Motofest sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2024 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2024 14:55
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Havsa’da Motofest Sona Erdi

Edirne’nin Havsa ilçesinde 9-11 Ağustos tarihlerinde Cafe Villa bahçesinde başlayan 1’inci Quick Batıkale Motofest etkinliği sona erdi. Yurt içinden ve yurt dışından motosiklet tutkunlarını ağırlayan etkinlikte renkli görüntüler oluştu.

Festivalde, 9 Ağustos Cuma günü Eren Cemal Kahraman ve grubu, Grup İrtifa ve Dj Atakan Arıcı sahne aldı. 10 Ağustos Cumartesi günü ise halk oyunları gösterileri, ödüllü yavaş sürme yarışı, İsmail Biçer söyleşisi, ödüllü halat çekme yarışı, 2 teker 2 yürek söyleşisi, şehir içi korteji, Havsa Gönül Teli Korosu, Hanımeli Ritim Grubu, çekilişler, Burkay Mazlum- Zehra Kororcu konseri ve DJ Atakan Arıcı konseri etkinlikleri gerçekleştirildi.

11 Ağustos Pazar günü ise etkinlik sona erdi.

“GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU”

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Batıkale Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Özay Özkan, “1’inci Quick Batıkale Motofest etkinliğimiz sona erdi. Yurt içinden ve yurt dışından gelen bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Çekilişlerimiz çok uzun sürdü. Herkesi hediye yağmuruna tuttuğumuzu söylemek istiyorum. Güzel bir etkinlik oldu” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.