Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa’da kurtuluş yemeği düzenlendi

Havsa’nın Kurtuluşunun 101. yılı nedeniyle Havsa Belediyesi ve Havsa Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından kurtuluş yemeği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2023 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 16:50
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa’da kurtuluş yemeği düzenlendi

Edirne’nin Havsa ilçesinde düzenlenen kurtuluş yemeği organizasyonuna Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, siyasi parti başkanları kurum ve kuruluş amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Balkan www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada: “Havsa’mızın Kurtuluşunun 101. Yılı nedeni ile Havsa Avcılar ve Atıcılar Derneğimiz ile birlikte hazırladığımız Kurtuluş Yemeği programımızda her yaştan ve kesimden, her görüşten hemşerilerimiz ile “Havsa” paydasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Her yıl geleneksel olarak düzenleyeceğimiz Kurtuluş Yemeğinde farklı esnaflarımız, gençlerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Havsa’mız geçmişten aldığı derin bağlarla birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Bizler Havsalıyız ve Havsa’mızı çok seviyoruz” dedi.

Havsa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Osman Çetin ise açıklamasında, “Sayın Belediye Başkanımız Avukat Aydın Balkan ve tüm katılımcılara şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Daha nice yıllarda buluşmak dileğiyle” diye konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.