Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa'da Kıraç Konseri Esnafı Sevindirdi

Havsa'da 23'üncüsü düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali'nde ünlü sanatçı Kıraç'ın sahne alması esnafın yüzünü güldürdü. Konser öncesi ve sonrasında tezgahların önünde uzun kuyruklar oluşurken; alışveriş esnafa adeta can suyu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 00:23
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa'da Kıraç Konseri Esnafı Sevindirdi

Edirne'nin Havsa ilçesinde bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali'ne katılan vatandaşlar hem Kıraç’ın unutulmaz şarkılarıyla eğlendi hem de festivalde açılan tezgahlardan alışveriş yaparak esnafa can suyu oldu.

Kıraç konseri, özellikle festivalde tezgah açan esnaf ve oyun grupları için büyük bir fırsat yarattı. Konser öncesi ve sonrasında tezgahların önünde uzun kuyruklar oluşurken; esnaf yoğun ilgiden oldukça memnun kaldı. Gıda, el işi ürünleri, hediyelik eşyalar ve oyun gruplarının bulunduğu festival alanında, esnaflar satışların oldukça iyi gittiğini ve festivale katılımın kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Birçok esnaf, festivale gösterilen yoğun ilginin işlerine olumlu yansıdığını ifade ederek; "Kıraç gibi ünlü bir sanatçının burada sahne alması, hem katılımı arttırdı, hem de işlerimize hareket getirdi. Bu tür etkinliklerin, esnaf ve yerel ekonomi için çok önemli olduğunu düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Festival alanındaki oyun grupları da çocuklar ve aileler tarafından büyük ilgi gördü. Aileler, çocuklarının eğlenmesi için oyun gruplarını tercih ederken, esnaflar bu ilginin kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.
ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.