Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa’da 'Kan Bağışı Kampanyası'

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, Türk Kızılay'ı tarafından başlatılan Kan Bağış Kampanyası’na destek çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 15:49
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa’da 'Kan Bağışı Kampanyası'

www.batiekspres.com haber sitesine açıklamada bulunan Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan kan bağışı kampanyasıyla ilgili olarak şunları dile getirdi:

“Tüm Havsalı vatandaşlarımızı Türk Kızılay'ı tarafından 'Kızılay için Can Olalım' kampanyası çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Kan Bağış Kampanyası'na katılması için davet ediyorum.

Kan bağışı, insan hayatını kurtarmada en etkili ve anlamlı yöntemlerden biridir. Bu sebeple, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü Havsa Halk Eğitimi Merkezi önünde kurulacak olan Kan Bağış Noktasında, saat 09.30-17.30 arasında sizleri bekliyor olacağız. Sizlerden ricam, bu kutsal görevi yerine getirerek kan bağışında bulunmanız ve toplumumuzun sağlığına katkıda bulunmanızdır. Unutmayalım ki, bir damla kan, bir hayat demektir. Bu anlamlı etkinliğe katılımınız, Türk Kızılay'ı tarafından yürütülen insani yardım faaliyetlerine olan destek açısından da büyük bir anlam taşıyacaktır. Hep birlikte, Kızılay için can olalım ve bu güzel kampanyaya destek vererek, ihtiyaç sahiplerine umut olalım. Tüm Havsa halkının katılımını bekliyoruz. Herkese sağlıklı günler dilerim.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.