Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa’da Çocuklar Taekwondo ile Buluştu

Havsa Kaymakamlığı'nın öncülüğünde, Havsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde çocuklara yönelik faaliyetler kapsamında düzenlenen Taekwondo kursu devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 16:18
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Havsa’da Çocuklar Taekwondo ile Buluştu

Havsa Kaymakamlığı'nın öncülüğünde, Havsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde çocuklara yönelik faaliyetler kapsamında düzenlenen Taekwondo kursu Havsa İlçe Stadyumu'nda devam ediyor. 1 Temmuz itibariyle 7-14 yaş arasındaki çocuklar, temel teknikleri öğrenerek kendilerini geliştirme fırsatı buldu.

“TEAKWONDO YAŞAM BİÇİMİDİR”

Kurs hakkında bilgi veren Taekwondo Antrenörü Nuray Akgün, "Bugün Havsa Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, gençleri spora teşvik etmek amacıyla başlattığımız kursumuzda sporcularımız yeminlerini gerçekleştirdi. 1 Temmuz itibariyle gerçekleştirdiğimiz antrenmanlarımıza bugün de devam ettik. Çocuklarımız çok başarılılar. Bu kurs sayesinde çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Taekwondo, sadece bir spor dalı değil, aynı zamanda disiplin, saygı ve öz güven kazandıran bir yaşam biçimidir. Kurs boyunca, temel teknikleri öğrenerek hem eğlenecekler hem de kendilerini geliştirecekler" dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.