Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Havsa’da CHP’yi iktidar yapma mücadelesi vereceğiz”

CHP İl Genel Meclisi Havsa Üyesi Serdar Çığla, 20 Ocak’ta düzenlenecek ön seçim ile Havsa’da demokrasinin yaşanacağını belirterek; “Havsa’da CHP’yi halkımızın desteğiyle hem İl Genel Meclisi’nde, hem de Havsa Belediyesi’nde iktidar yapmanın mücadelesini vereceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 16:08
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
“Havsa’da CHP’yi iktidar yapma mücadelesi vereceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Havsa Üyesi Serdar Çığla, 20 Ocak Cumartesi günü CHP Havsa İlçe Örgütü tarafından düzenlenecek ön seçim ile ilgili konuştu.

İl Genel Meclisi Üyeliği’ne yeniden aday adaylığını açıklayan Çığla, Havsa Belediye Başkan adaylığı için 3, İl Genel Meclisi Üyeliği adaylığı için 4 kişinin katılacağı ön seçimde parti üyelerine güvendiğini söyledi. Çığla, İl Genel Meclisi Üyeliği’nde 5 yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmaları da açıklarken; ön seçim kararının alınmasında emeği olanları tebrik etti.

“BİRİKİMLERİMİ TOPLUMUN HİZMETİNE VERMEK İÇİN GÖREV ALMAK İSTİYORUM”

Çığla, İl Genel Meclisi Üyeliği’ndeki ilk dönemi tamamladığını belirterek; “İyi çalışmalar yaptık. Edirne bölgesine faydamız oldu. Halkın ortak değerlerine sahip çıktık. Eksik kalan yerleri yaptırmaya çalıştık. İçme suyundan yol yapımına kadar birçok konuda meclis üyelerimizin desteğiyle İl Özel İdaresi güzel çalışmalar yaptı. Layıkıyla görevimizi yaptık ve tecrübemi kullanarak 1 dönem daha birikimlerimi toplumun hizmetine vermek için görev almak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“HAVSA DEMOKRASİYİ YAŞAYACAK”

Havsa’da ön seçim kararı alınmasında emeği geçenleri de tebrik eden Çığla; “Havsa demokrasiyi yaşayacak. Belediye Başkan Adaylığı ile İl Genel Meclisi Üyeliği Adaylarının seçimi ile birlikte kırgınlıklar asgariye iner. Herkes partisine sahip çıkar ve Havsa’da CHP’yi halkımızın desteğiyle hem İl Genel Meclisi’nde, hem de Havsa Belediyesi’nde iktidar yapmanın mücadelesini vereceğiz” dedi.

“SUNDUĞUM RAPORLARIN YÜZDE 70’İ YERİNE GETİRİLDİ”

Çığla, İl Genel Meclisi Üyeliği görevinde sahayı gezerek tespit ettiği sorunları meclise sunmasının ardından sorunların büyük bölümünün çözüme ulaştığını açıklarken; “Edirne bölgesindeki bütün kuyulara klor makinesi konmasını sağladık. Birçok yerleşim alanında yangın vanası olmasını sağladık. Kanalizasyonsuz köyümüz kalmadı. Arazi yapısından dolayı kanalizasyon döşenemeyen 4 köy var. Onların dışındaki bütün köylerin kanalizasyonları yapıldı. Yollar da yapılıyor. Suyun yetersiz ya da sağlıksız olduğu yerlerde yeni kuyular açıldı. Güzel çalışmalar yapıldı. Bunları tespit ediyoruz ve mecliste sunduğumuz raporların yüzde 70’i yerine getirildi” sözlerine yer verdi.

“ÜYELERİMİZİN GÖREV VERECEKLERİNE İNANIYORUM”

İl Genel Meclisi Üyeliği’ne yeniden seçilmesi durumunda gerçekleştirmek istediği çalışmaların da olduğunu belirten Çığla; “Eksikler var ama önümüzdeki dönemde bütçe doğrultusunda onlar da yapılacak. Sadece dere ıslah çalışmaları biraz eksik kaldı. Devlet Su İşleri’ne (DSİ) bu konudaki önerilerimizi de yapıyoruz ama 3-4 senedir yatırımlarını biraz geri çektiler. Onlar da tamamlanırsa bölgemiz için çok daha iyi olacak. Bizler 7 gün 24 saat halkımızın hizmetinde olduk. Bunun sonucunda üyelerimizin gereken görevi vereceklerine inanıyorum” dedi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.