Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAVSA CHP’DEN KÖY ZİYARETLERİ

CHP Havsa İlçe Başkanlığı, köy ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu köy gezilerinde halkla doğrudan temas kurma fırsatı bulduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 17:52
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
HAVSA CHP’DEN KÖY ZİYARETLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, ilçe başkanlığı olarak köy ziyaretlerine devam ettiklerini açıkladı. Doğramacıoğlu, bu kapsamda ilçeye bağlı Arpaç, Musulça ve Hasköy köylerini ziyaret ettiklerini belirtti.

Doğramacıoğlu www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, köy ziyaretlerinin yerel halkla doğrudan temas kurma ve onların sorunlarını dinleme fırsatı sunduğunu vurguladı ve bu ziyaretlerin önemli bir iletişim aracı olduğunu dile getirdi.

Ayrıca, CHP Havsa İlçe Başkanlığı olarak köy ziyaretlerine bundan sonra da devam edeceklerini söyleyen Doğramacıoğlu, köylerdeki vatandaşların talep ve beklentilerini daha yakından anlamak ve çözüm önerileri sunmak için çalışmalarının süreceğini belirtti.

CHP Havsa İlçe Başkanı Doğramacıoğlu, yerel halkın destek ve katkılarıyla daha güçlü bir Havsa için çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.