Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa CHP’de Hüseyin Özden aday adayı

Havsa'da yerel seçim hazırlıkları hız kazanırken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) saflarında heyecan dorukta. CHP önceki dönem Havsa İlçe Başkanı Hüseyin Özden, Havsa Belediye Başkanlığı seçimi için aday adayı olmak amacıyla resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2023 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 14:11
Kaynak: ERGİN SÖZER

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Hüseyin Özden, “Kıymetli Havsalı hemşerilerim 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde baba ocağımdan Cumhuriyet Halk Partimizden Havsa Belediyesini kazanmak için adayım. Sahip olduğum bilgi ve tecrübe ile şeffaf, katılımcı ve herkesi kucaklayan bir anlayışla, ortak akılla Havsamıza katma değer yaratacak sosyal demokrat belediyecilik hizmetleri için adayım. İlçemizin ekonomik, yapısal ve kültürel gelişmesi halkımızın huzur ve refahı için özveri ile çalışacağım. Çıktığım yolda aday adaylığımın ilçemize ve partimize hayırlı olmasını diler tüm hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlarım” dedi.

Özden açıklamasının devamında, “2000 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimi Şerefle sürdürmekteyim. İlçe Yönetim kurulu üyeliği, eğitim sekreterliği, 2004-2014 yılları arası iki dönem belediye meclis üyeliği 2017-2023 yılları arası ilçe Başkanlığı görevlerinde bulundum.

Partimizin bana her verdiği görevi, partimizin ilkeleri doğrultusunda ve Atatürk’ün izinde ödün vermeden sürdürdüm. İlçemizde 30 yıldır esnaflık ve çiftçilik yapmaktayım.

Ailemin, akrabalarımın, esnaf arkadaşlarımın, üyelerimizin, komşularımızın ve halkımızın teşvikleriyle havsa belediyesini kazanmak için Cumhuriyet halk Partisi’nden belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yapıyorum. Bu onurlu göreve layık olmak için, hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesin belediye başkanı olmak için elimden gelen gayreti göstereceğim” diye konuştu.

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu ise yaptığı açıklamada, “Hüseyin Özden kardeşimiz aday adaylığı başvurusunu tamamladı. Hüseyin Özden uzun yıllardır ilçemize katkı sağlayan bir isimdir. Kendisine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.