Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Belediyesi Spor Kulübü Bakü’ye gidiyor

Havsa Belediyesi Spor Kulübü, 28 Mayıs-1 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası Dans Festivali için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye giderek sahne alacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2024 12:14
Kaynak: ERGİN SÖZER
Havsa Belediyesi Spor Kulübü Bakü’ye gidiyor

Havsa Belediyesi Spor Kulübü, 28 Mayıs-1 Haziran 2024 Uluslararası Dans Festivali için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye giderek yıl boyunca hazırlandıkları gösterilerini sergileyecek.

Kulüp Başkanı Mehtap Ilgaz, “Öğrencilerimiz 27 Mayıs 2024 tarihinde Havsa Belediyesi önünden yola çıkacak ve 28 Mayıs-1 Haziran 2024 tarihinde gösterilerini sergileyecek” dedi.

Ilgaz, “Öğrencilerimizin 1 yıl boyunca gösterdiği azim, disiplin ve çalışma azmi gerçekten takdire şayan. Uluslararası Dans Festivali için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitmek büyük bir başarı ve aynı zamanda büyük bir sorumluluk. Bu süreçte yaptıkları fedakarlıklar ve emekleri için hepsini tebrik ediyorum. Sahne alacakları gösteriler için hazırlıklarını titizlikle sürdürdüler. Bu süreçte bizleri destekleyen ailelerimize, dans eğitmenimiz Gürkan Güzelharcan’a ve Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden'e teşekkür ediyorum. Sizlerin başarısı Havsa'yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etme fırsatı sunacak” şeklinde konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.