Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAVSA BELEDİYESİ’NDEN ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

Havsa Belediyesi tarafından, Havsa’nın kurtuluşunun 101. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında şiir okuma yarışması düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2023 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2023 16:21
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
HAVSA BELEDİYESİ’NDEN ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan Havsa ilçesinin kurtuluş törenleriyle ilgili yarışma konusunda www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Bu yılın kurtuluş coşkusunu birlikte yaşamak adına Havsa Belediyesi olarak düzenlediğimiz etkinliklerden biri de Şiir Okuma Yarışması'dır. Yarışmamızın adı 'Şiir Okuma', konusu ise 'Vatan sevgisi' olarak belirlenmiştir. Amacımız milli ve manevi değerlerimizi tanıtmak, birlik ve beraberlik duygularını canlandırmak, bayrak ve vatan sevgisini en güzel şekilde yansıtarak değerlerimizi ön plana çıkarmak ve milli bilinci canlı tutmaktır.

Yarışmaya katılacak eserler, milli değerleri öne çıkaran, vatan sevgisini aşılayan, bağımsızlık istek ve azmini dile getiren, her okunduğunda birliğe ve beraberliğe ilham olan eserlerden oluşacaktır. Tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizi yarışmaya katılmaya davet ediyorum. Yarışmamıza katılmak isteyen öğrencilerimiz 13 Kasım 2023 ile 21 Kasım 2023 arasında Belediyemize başvurularını yapabilirler.”

Yarışma şartları ise şu şekilde açıklandı:

“Her öğrenci yalnızca bir adet eser ile katılabilir. Bir öğrenci, kendisi veya ailesi ile birlikte şiir okuyabilir. Vatan üzerine yazılan herhangi bir şiir ile katılım sağlanabilir. Yarışmada fon müziği, kostüm, dekor kullanılabilecek ve aile bireyleriyle birlikte şiir okunabilecektir. Hazırlanan çalışmalar video formatında teslim edilecektir.

Yarışmanın takvimi şu şekildedir:

Başvuru için iletişim: Havsa Belediyesi - Burcu BAŞ WhatsApp (0543 433 38 10)

Ödül töreni 23 Kasım 2023 tarihinde Bayram Programı kapsamında gerçekleşecektir. Ödüller ise şu şekildedir:

İlkokul:

1- SmartBlue Akıllı Çocuk Saati

2- Kulaklık

3- Kırtasiye Seti

Ortaokul:

1- Ses Topu

2- Powerbank

3- Kulaklık

Lise:

1- R-GT2 Smart Watch

2- Ses Topu

3- Powerbank"

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.