Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hafıza güçlendirmeye doğal çözüm: Baharat

Edirne’nin en eski aktarı olan Gökhan Baraz, ünlü doktor Osman Müftüoğlu’nun bazı baharat çeşitlerinin hafızaya iyi geldiği açıklamasına katıldığını belirterek “Özellikle zerdeçal çok tercih ediliyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 18:02
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Hafıza güçlendirmeye doğal çözüm: Baharat

Edirne'nin köklü aktarlarından biri olan Gökhan Baraz, ünlü Dr. Osman Müftüoğlu'nun hafıza üzerinde olumlu etkileri olduğunu belirttiği bazı baharat çeşitleri hakkında açıklamalarda bulundu. Baraz, bu doğrultuda özellikle zerdeçalın büyük bir talep gördüğünü ifade etti.

Baraz, zerdeçalın sağlık açısından birçok faydasının bulunduğunu ve bu nedenle müşteriler tarafından yoğun bir ilgiyle tercih edildiğini söyledi. Safran ve kimyonun da zihinsel aktiviteyi desteklediğini belirten Baraz, vatandaşların hafıza sorunlarına doğal çözüm olarak tercih ettiğini ifade etti.

“BAHARATLAR HER ZAMAN, HER DÖNEM TERCİH EDİLİYOR”

Baharatların her zaman talep gördüğünü belirten Baraz; “Dr. Osman Müftüoğlu’nun açıklamasına katılıyorum. Zerdeçal beyin hücrelerini yenileyici etkisi ile biliniyor. Vatandaşlar tarafından da ilgi gören bir baharat. Aynı şekilde safran ve kimyon da zihinsel aktiviteyi destekliyor, unutkanlığa iyi geliyor. Baharatlar her zaman, her dönem tercih ediliyor. Hem sağlıklı hem doğal. İlgi güzel, satışlar iyi” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.