Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HACDAN DÖNENLERE MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Kırkgöz Mahallesinden kutsal topraklara giderek hac vazifelerini tamamlayan hacılar için Ergene Belediyesi Kırkgöz mahallesinde mevlit okuttu.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 13:58
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
HACDAN DÖNENLERE MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Tekirdağ’ın Ergene ilçesi Kırkgöz Mahallesi’nden kutsal topraklara giderek hac vazifelerini tamamlayan hacılar için Ergene Belediyesi Kırkgöz Çok Amaçlı Salonda mevlid-i şerif okuttu. Okutulan mevlid programına hacılar ve yakınları ile Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de katıldı. Mevlit programının ardından vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel kutsal topraklara giderek hacılık vazifesini yerine getiren hacıları tebrik ederek, “Tüm hacılarımızın niyetleri kabul ve makbul olsun. Allah’ım bizlere de o kutsal topraklara gitmeyi nasip eylesin. Hacılarımız kutsal topraklara gidip sağ salim ailelerine geri döndüler. Ergene Belediyesi olarak bizlerde hacılarımız için Kırkgöz mahalle sakinlerimiz için mevlit okuttuk. Rabbim okuttuğumuz mevlidi kabul eylesin inşallah” dedi.

Çok güzel bir mevlid programı olduğunu belirten vatandaşlar bu güzel programı düzenleyen başta Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Okutulan mevlit programının ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kırkgöz mahallesindeki hacılar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.