Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürkan, Kırcan çiftine umut oldu

Recep Gürkan, geçtiğimiz günlerde Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’nde çıkan yangın sonucu evleri kullanamaz hale gelen Gülşah ve Göksel Kırcan çiftine ait evin tadilatını Edirne Belediyesi olarak karşılayacaklarını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2023 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2023 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
Gürkan, Kırcan çiftine umut oldu

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, geçtiğimiz günlerde Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’nde çıkan yangın sonucu evleri kullanamaz hale gelen Gülşah ve Göksel Kırcan çiftinin ziyaret ederek, evin tadilatını Edirne Belediyesi olarak karşılayacaklarını söyledi.

Gürkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi Bindallı Sokak'ta yaşayan Gülşah ve Göksel Kırcan çiftinin evleri yanmış, kullanılamaz hale gelmişti. SMA hastalığı nedeniyle hayatlarını kaybeden 15, 5,5 ve 3 yaşlarındaki üç çocuklarının hatıralarının bulunduğu bu ev elbette ki Kırcan çifti için çok önemli, çok kıymetli. Yangınla birlikte yitip giden hatıraları elbette geri getiremeyiz ama evin tadilatını Edirne Belediyesi olarak biz yaparak, Kırcan çiftine destek olabiliriz diye, düşündük. Çiftimizi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hiç merak etmeyin, Kırcan çiftimizi bu zor günlerde yalnız bırakmayacak, evlerinin tadilatını gerçekleştirerek, bu süre zarfında da çiftimizin barınma ve giyim ihtiyaçlarını karşılayacağız” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.