Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürkan’dan EMADDER’e araç tahsisi

EMADDER Edirne İl Temsilcisi Çiler Kopan, Emeklilikte Adalet Derneği’nin İstanbul Kartal’da gerçekleşecek Büyük İstanbul Mitingine üyelerin katılımını sağlayabilmeleri için Recep Gürkan’ın kendilerine araç tahsis edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 14:33
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Gürkan’dan EMADDER’e araç tahsisi

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) emeklilikte adalet için 21 Ocak 2024 Pazar günü İstanbul Kartal Miting alanında olacak.

EMADDER Edirne İl Temsilcisi Çiler Kopan, Kartal Meydanı’nda düzenleyecekleri mitinge, dernek üyelerinin katılımını sağlayabilmesi adına araç tahsisi için Edirne Belediyesi İlgili Birim Müdürlüğüne dilekçe yazdığını ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan olumlu geri dönüş aldıklarını söyledi. Gürkan’ın emeklerine sonsuz ve her koşulda destek olacaklarını belirttiğini söyleyen Çiler, Gürkan’a desteği için teşekkür etti.

“MEYDANLARDA OLACAĞIZ”

EMADDER’in meydanlarda mücadele etmeye devam edeceğini söyleyen Çiler; “Emeklilikte Adalet Derneği olarak 21 Ocak Pazar günü saat 14.00 te İstanbul Kartal Meydanı’nda yapacağımız mitingimize Edirne il teşkilatı olarak katılım sağlayabilmek için araç tahsisi talebiyle Edirne Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan Beye sunduğumuz dilekçemiz değerli başkanımız tarafından olumlu yanıtlanmış olup her zaman yanımızda destekçimiz olacaklarını bildirmişlerdir. Sayın Başkanımız Recep Gürkan beye kıymetli destekleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. EMADDER olarak meydandayız, meydanlarda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.