Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel; “Altın Kemeri Kocaeli’ne Götürmek İstiyoruz”

Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi’nden geçtiğimiz günlerde mezun olan başpehlivan Nedim Gürel, Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde kayıt yaptırırken; “Elimizden geleni yapacağız. Kocaeli’ne altın kemeri götürmek istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 13:14
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Gürel; “Altın Kemeri Kocaeli’ne Götürmek İstiyoruz”

Edirne’de bu yıl 663’üncüsü düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Mimar Sinan Spor Salonu’na kayıt yaptıran Nedim Gürel, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek ön eleme güreşleri, lig sistemi ve Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ndeki hedefi hakkında konuştu.

Gürel, Batı Ekspres’e yaptığı açıklamada, geçtimiz günlerde Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olduğunu hatırlatırken; hedefinin altın kemer olduğunu belirtti.

Gürel, 4 yıllık akademik eğitiminin ardından Trakya Üniversitesi’nden mezun olduğunu söyleyerek; “Trakya Üniversitesi’nden mezun oldum. 4 yıllık bir serüveni tamamladım. Şimdi önümüzde Kırkpınar Yağlı Güreşleri var. 1 senedir farklı bir konseptte buraya hazırlık yapıyoruz. Bir bilinmezlik var. Kuralar, sistemler, torbalar daha önce yaşamadığımız bir şey. Biz de yabancıyız. Bu sene ilkini yapacağız. Bizim için farklı olacak. Yaşayıp göreceğiz. Cumartesi ve Pazar günleri güreşlerimizi yapacağız. Farklı bir konseptte, farklı şeyler yaşanacak. Biz de heyecanla bekliyoruz. Güzel çalışmalar yaptık. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak takım halinde güzel hazırlandık. 1 senedir bu farklı konsepte daha motiveyiz. İnşallah elimizden geleni yapacağız. Kocaeli’ne altın kemeri götürmek istiyoruz. Güreşen bütün arkadaşlarıma sakatlık olmadan, kazasız, belasız güreşler olmasını diliyorum” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.