Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gündoğdu; “Önseçim Keşan’da ciddi bir ivme kazandırdı”

CHP’nin Keşan’da düzenlediği önseçimde İl Genel Meclisi Üyeliği adayları arasında ilk sırayı kazanan Sezgin Gündoğdu, önseçimin ilçede ciddi bir ivme kazandırdığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2024 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2024 17:16
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Gündoğdu; “Önseçim Keşan’da ciddi bir ivme kazandırdı”

CHP’nin Keşan’da düzenlediği önseçimde İl Genel Meclisi Üyeliği adayları arasında ilk sırayı kazanan Sezgin Gündoğdu, önseçimin ilçede ciddi bir ivme kazandırdığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Örgütü tarafından düzenlenen önseçimde İl Genel Meclisi Üyeliği’ne yeniden aday adayı olan Sezgin Gündoğdu, önseçimin sonucunda 826 oy aldı.

Önseçimde 17 aday adayı arasında CHP üyelerinin oylarıyla birinci seçilen Gündoğdu, sonucun ardından Batı Ekspres’e konuştu. CHP’nin İl Genel Meclisi Keşan Üyesi olarak görevine devam eden Gündoğdu, 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’nin Keşan’daki hedeflerini açıkladı.

“5 ADAY OLARAK KEŞAN’IMIZA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”

CHP Keşan İlçe Örgütü’nün düzenlediği önseçimde parti içi güzel bir yarış olduğunu belirten Gündoğdu; “Bu yarışın kazananı yok. Gönlümüzden geçen, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Keşan’dan 5 İl Genel Meclisi Üyeliği adayının da meclise girmesi. 5 aday olarak Keşan’ımıza hizmet etmek için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

“GÜZEL BİR DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLDU”

Gündoğdu, önseçimden birinci aday olarak çıkmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyerek; “Bize ağır bir sorumluluk yüklendiğinin farkındayız. Keşan’da geçen dönem de sadece İl Genel Meclisi’nde önseçim olmuştu. Bu dönemde de hem İl Genel Meclisi Üyelerine, hem de Belediye Başkanı için sandık kondu. Güzel bir demokrasi şöleni oldu. Üyelerimiz, üye olma farkındalığını yaşadılar. Tercihlerini yaptılar ve bize bir sorumluluk yüklediler. Biz de o sorumluluğu yerine getirmek için hem belediyeyi kazanıp, hem de İl Genel Meclisi’nde Keşan’dan çok iyi sonuçlarla başarılı bir şekilde yerel seçimleri atlatmayı istiyoruz” dedi.

“İKTİDARA SARI KART GÖSTERMELERİNİ İSTERİZ”

Halkın, Mahalli İdareler Seçimlerinde iktidara ekonominin kötü gidişatı nedeniyle ‘Sarı Kart’ göstereceğini söyleyen Gündoğdu; “Yerel seçimlerde iktidarın ekonomik anlamda kötü gidişine, insanların bir ‘sarı kart’ göstermelerini isteriz. Yerel seçim sandıklarında tepkilerini ortaya koymalarını bekleriz” sözlerine yer verdi.

“KEŞAN’DA HERKES CHP’NİN ADAYLARIYLA İLGİLENİYOR”

Gündoğdu, önseçimin Keşan’da ciddi bir ivme kazandırdığını da belirterek; “Meydanda, sokakta, kahvede herkes CHP’nin adaylarını konuşur hale geldi. Herkesin CHP’den büyük bir beklentisi var. Herkeste farklı bir heyecan var. AK Parti’nin adayının kim olduğuyla ilgili hiç kimsenin bir sorgulaması yok. Ama herkes CHP ile ilgileniyor. Bu da bize iyi bir teveccüh gösteriyor. İyi bir sistem ve çalışma ile vatandaşa derdimizi anlatabilirsek güzel bir sonuçla seçimleri tamamlarız. Burada belediye başkan adayımıza, belediye meclis üyeliği adaylarımıza da büyük iş düşüyor. Sahada iyi bir çalışma ile belediyeyi şeffaf bir şekilde halkla birlikte yöneteceğimizi anlatmalıyız. Belediyenin kapıları tekrar halka açılacak. Şu anda Keşan Belediyesi’nde kartın yoksa makamlara giremiyorsun. Orada güvenlikler kapıları açıyor. Halk bize 5 sene, ‘Kendinizi toparlayın’ dedi. Bizi 5 sene dinlendirdiler” dedi.

“HEPSİNİN EMEKLERİ VARDIR”

Önseçime katılan diğer aday adaylarının da CHP’de emekleri olduğunu vurgulayan Gündoğdu; “Diğer aday adaylarımız da partililerimizdir. Hepsinin emekleri vardır. Ama bu içimizdeki bir bayrak yarışıydı. Biz de görevimizi layıkıyla yaparak bizden sonra geleceklere iyi bir şekilde alt yapılarını oluşturmaları için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

2019’DA DA BİRİNCİ SIRADA ÇIKMIŞTI

Gündoğdu, 2019 yılında düzenlenen Mahalli İdareler Seçimleri öncesi CHP Keşan İlçe Örgütü tarafından İl Genel Meclisi Üyeliği adaylarını belirlemek için gerçekleştirilen önseçimde de 816 oy olarak birinci sırayı kazanmıştı.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.