Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gündoğdu: "Halkın Gündemini Karartamazsınız”

CHP Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, saha çalışmaları kapsamında Kırklareli genelinde yürütülen faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
Gündoğdu: "Halkın Gündemini Karartamazsınız”

Gündoğdu, Kırklareli ve ilçelerinde halkın farklı kesimleriyle bir araya geldiklerini belirterek, 29 Ağustos 2024 Perşembe günü Lüleburgaz’da saha çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Ziyaretleri kapsamında Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Lüleburgaz Kent Konseyi, Atatürkçü Düşünce Derneği Lüleburgaz Şubesi, Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanlığı ve Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ni ziyaret ettiklerini ifade eden Gündoğdu, Kavaklı Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı konserine de katıldıklarını belirtti.

Vecdi Gündoğdu, saha çalışmalarında halkın ve sokağın gündeminin ekonomi olduğunu vurguladı. Hükümetin gündem değiştirme ve yapay gündemler yaratma çabalarına rağmen halkın gündeminde açlık sınırının altında kalan 12 bin 500 liralık emekli maaşı, enflasyon zammı hâlâ verilmeyen asgari ücret, buğday fiyatlarının geçen yıl 8 lira iken bu yıl 9 lira olması ve ayçiçeğinde yaşanan büyük sıkıntılar olduğunu belirtti.

Gündoğdu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Halkın gündemi pahalılıktır, yoksulluktur, barınma sorunudur, pırıl pırıl gençlerimizin gelecekten endişe duymasıdır. Bu nedenle gençlerimizin geleceği, emeklimizin maaşı, çalışanımızın, üretenimizin alnının terinin karşılığı için mücadeleyi vermeye devam edeceğiz.”

Son olarak, halkın iktidarını hep birlikte kuracaklarını, üreteceklerini, kazanacaklarını ve paylaşacaklarını dile getiren Gündoğdu, “Zenginin ve yandaşın yanında olanlar gidecek, halkın yanında olanlar gelecek. Umutsuzluk yok, çare bu iktidarın değişmesidir, çare Cumhuriyet Halk Partisi’dir,” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.