Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gündoğdu’dan Gaziler Günü Mesajı

CHP Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. Gündoğdu, açıklamasında, "Destanlar yaratan şehit ve gaziler tek, tek birer onur abidemizdir" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
Gündoğdu’dan Gaziler Günü Mesajı

Gündoğdu, Gaziler Günü'nün, kahraman şehitler ve cesaret timsali gaziler için minnet borcunun bir nebze ödenme günü olduğunu belirtti. Şehitlerin ve gazilerin, en zor şartlarda tüm güç ve duygularıyla mücadele ettiklerini ve canlarını vermekten asla çekinmediklerini vurgulayan Gündoğdu, bu kişilerin vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin birlik beraberliği için büyük bedeller ödediklerini ifade etti.

Gazilerin yalnızca Gaziler Günü’nde değil, her zaman ve her ortamda şükran ve minnetle anılması gerektiğini dile getiren Gündoğdu, "Kahraman gazilerimiz, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün ve laik cumhuriyetimizin en büyük güvenceleridir" dedi.

Gündoğdu, ülkenin birlik ve beraberliğine göz dikenlere karşı "vatan sağ olsun" diyerek bedel ödeyen gazilerin toplumsal hayatta hak ettikleri saygıyı görebilmeleri için ihtiyaçlarının, ekonomik ve sosyal taleplerinin en kısa sürede karşılanması gerektiğinin altını çizdi.

Son olarak, barışın ve sevginin hakim olduğu bir dünya dileğiyle Gaziler Günü'nü kutlayan Gündoğdu, yüreklerinde vatan, millet ve bayrak aşkıyla tarih yazan, laik cumhuriyeti armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlar ve gazilere saygı ve minnetle selam durduğunu belirtti.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.