Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözlükte Bayram ve Babalar Günü İndirimi

Edirne'de gözlük dükkânı işleten Optisyen Levent Yaçi, Kurban Bayramı’nın Babalar Günü'yle çakışmasıyla birlikte, müşterilerini sevindirecek özel bir kampanya başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 12:28
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Gözlükte Bayram ve Babalar Günü İndirimi

Edirne’nin Saraçlar Caddesi’nde gözlük dükkanı işleten Optisyen Levent Yaçi, Kurban Bayramı ve Babalar Günü nedeniyle büyük bir indirim kampanyası yaptığını duyurdu. Yaçi, bütün çocukların ve babaların mutlu olması için böyle bir kampanya başlattıklarını ifade etti.

“BAYRAMIN BABALAR GÜNÜ’YLE ÇAKIŞMASIYLA GÜZEL BİR TABLO ORTAYA ÇIKTI”

Yaçi, "Kurban Bayramı Müslümanlar için gerçekten önemli bir bayram. Bu bayramın Babalar Günü’yle birlikte çakışmasıyla çok güzel bir tablo ortaya çıktı. Haliyle biz de üstümüze düşeni yapmakla mükellef olduğumuzu düşünerekten babalar gününe özel, bayrama özel tüm çocuklar mutlu olsun, tüm babalar mutlu olsun diye güneş gözlüklerinde yüzde 30 indirim kampanyası başlattık" dedi.

ÇOCUKLARA KARNE İNDİRİMİ

Levent Yaçi ayrıca çocukların bayram sevincini ve karne hediyesini birlikte kutlamak amacıyla çocuk gözlüklerinde yüzde 40 indirim uyguladıklarını belirtti. Kampanya 15 gün sürecek ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşlar için değiştirme imkânı sağlanacak.

“HER BÜTÇEYE UYGUN GÖZLÜĞÜMÜZ VAR”

Yaçi, "Bu bayram hüzünlü bir baba ya da çocuk görmek istemiyoruz. Herkesi gözlük almaya bekliyoruz. Her bütçeye uygun gözlüklerimiz mevcut. Hepsi UV400 yüz özellikli olup orijinaldir ve 2 yıl garantilidir. Herkese şimdiden bayramını ve Babalar Günü’nü de en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.