Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÖLETLERDE ÇİFTE STANDART

Edirne Belediyesi’nden göletlere çifte standart. Şükrüpaşa Mahallesi’nde bulunan suni gölet her türlü bakımı, çevre düzenlemesi yapılırken, eski TOKİ suni göleti ise üvey evlat muamelesi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2023 14:26
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
GÖLETLERDE ÇİFTE STANDART

Edirne’nin Şükrüpaşa Mahallesi’nde bulunan suni gölet bakımlılığı, yürüyüş alanları, kamelyaları, çevre düzenlemesiyle örnek teşkil ediyor.

Belediye ekipleri geçtiğimiz günlerde göletin yürüyüş pistlerini boyadı. Bugün de göletin etrafında çit süslemeleri ve çim biçme çalışmaları devam ediyor. Kameriyeleri, piknik alanları, masalarıyla tam bir örnek teşkil eden Şükrüpaşa Mahallesindeki göletin biraz daha küçük boyutlusu olan eski TOKİ’de bulunan suni gölet ise bakımsızlığıyla dikkat çekiyor. Bakımsızlığı ve çevresinin kirliliğinin yanında gece aydınlatma sistemi de çalışmayan TOKİ göletine vatandaşlar oturmak için uğramak bir yana yanından geçmeye bile korkar olmuş durumda. TOKİ sakinlerinin aktardığına göre gölet ve çevresi, geceleri alkol ve madde kullananların uğrak yeri durumunda.

Aynı amaçla yapılan iki gölet için çifte standart uygulandığını söyleyen mahalle sakinleri, “Bakımsızlıktan burayı hiç kullanamıyoruz. Kamelyaların çatıları sökülüp yakılmış durumda. Gölet ve etrafı çöpler ve içki şişeleriyle dolu. Gölet parkında dinlenmek bir yana gece yanından geçmeye çekiniyoruz. Şükrüpaşa’daki gölet pırıl pırıl, ama burası harabe gibi” dediler.

ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.