Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geleceğin sanatçıları sahnede

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı Öğrencileri, ‘Dört El ve İki Piyano Konseri’nde sahneye çıktı. Öğr. Gör. Bilge Su Karaca ve Arş. Gör. Gizem Dalkılıç tarafından düzenlenen konserde geleceğin sanatçıları, birlikte icra ettiği eserlerle sanatseverlerin beğenisini topladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2023 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2023 11:44
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Geleceğin sanatçıları sahnede

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı Öğrencileri, Öğr. Gör. Bilge Su Karaca ve Arş. Gör. Gizem Dalkılıç tarafından düzenlenen ‘Dört El ve İki Piyano Konseri’nde sahne aldılar.

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat, Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen konsere sanatseverler ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

Konser, Efe Erk Ayer ile Ceren Ergün’ün Ernesto Becucci’nin Mazurka Op. 308 No.3 eserini icrası ile başladı. Konserde; Ömer Dönmez ile Onur Kurtulmuş, Anton Diabelli’nin Scherzo Op.149 No.6; Elif Elize Açıcı ile Bade Nil Bademkıran, Pyotr Ilyich Tchaikovsky’nin Fındıkkıran Balesi’nden Trepak; İdil Taşkın ile Ecrin Arya Candemir, Béla Bartók’un Frolic; Yakut Ece Hassan ile Ekin Kürkçü, Dmitry Kabalevsky’nin Galop; Barkın Başaran ile Tuna Suay Özkan, Johann Strauss’un Fledermaus’undan vals; Lika Yıldız ile Güneş Aydoğmuş, Niccolò Paganini’nin Kapris No.24; Ege Ilgın Çengel ile Gizem Dalkılıç, Wolfgang Amadeus Mozart’ın Sonatin KV213 1. Bölüm; Tilbe Nil Köse ile Asya Cıngay, Florestano Rossomandi'nin İspanyol Dansı; Tuğra Kanat ile Uzay Gökduman, Wolfgang Amadeus Mozart’ın Sonat Do Majör 1. Bölüm; Lale Dönmez ile Yağmur Oya Hassan, Pyotr Ilyich Tchaikovsky’nin Fındıkkıran Balesi’nden çiçeklerin valsi; İrem Minel Ateş ile Işık Büyükışıklar, Antonín Dvořák’ın Slav Dansı Op.46 No.2; Demet Bilge Karacı ile Miray Şirin, Johannes Brahms’ın Macar Dansı No.16 ve Mehmet Süt, Arda Duman, Tuğra Kanat ile Uzay Gökduman, Paul O'Neill ve Robert Kinkel’in Wizards in Winter eserlerini icra ettiler.

Öğrencilerin performanslarının ardından sahneye çıkan Öğr. Gör. Bilge Su Karaca ve Arş. Gör. Gizem Dalkılıç’ın katılımcılara özel olarak Astor Piazzolla’nın Libertango eserini icra ettiler. Karaca ve Dalkılıç, performansları ile sanatseverlerden yoğun alkış alırken; konserde yer alan öğrencileri de sahneye davet ettiler. Öğrenciler, sanatseverleri selamlarken, konser sona erdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.