Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geldi'den “Bir Dönem Daha” Sinyali

Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, 31 Mart 2024 tarihinde belediyenin 23 milyon olan borcun 3 milyonunu ödediklerini açıkladı. Vaatlerinin sözde kalmayacağını söyleyen Geldi, bir dönem daha güven tazelemek istediklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 13:08
Kaynak: ŞENER URFA
Geldi'den “Bir Dönem Daha” Sinyali

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinin uzun yıllardır kültürel etkinliklere hasret kaldığını belirten Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, göreve geldiği günden itibaren kültürel etkinliklere imza attıklarını söyledi. Öğrencilere ve kadınlara öncelik tanıdığını ifade eden Geldi, okullarda şenlikler yaptıklarını ve yarışmalarda derecelere giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdiklerini anlattı.

LALAPAŞA TURİZM VE KÜLTÜRLE ANILACAK

Dolmenleriyle tanınan ilçenin tanıtımı için sempozyumlar gerçekleştirdiklerini ve tanıtım için yakın zamanda önemli gelişmeler yapacaklarının altını çizen Geldi, ilçede kültürel ve sosyal etkinliklerin artacağının sinyalini verdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ve 27 Kasım Lalapaşa'nın kurtuluşunda çeşitli konserler düzenleneceğini açıklayan Geldi, 2 yıl içinde Göl Baba tesisini hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

“BORÇLAR ÖDENİYOR VAATLER YERİNE GELİYOR”

Belediyeyi 23 milyon borçla devraldıklarını ve 3 milyon borcu ödediklerini anlatan Geldi hem hizmet yaptıklarını hem de borç ödediklerini ifade etti. Lalapaşa Belediyesi olarak her zaman doğrunun yanında yer alacaklarını söyleyen Geldi, "Bir yandan önceki dönemden kalan borçları ödüyoruz, bir diğer yandan da projelerimizi hayata geçiriyoruz. Önceki dönem belediye başkanlarının yaptığı gibi vaat edip yapmadan vatandaşlarımızın karşısına çıkmayacağız. Bir dönem daha güven tazelemek istiyoruz" dedi.

ŞENER URFA

Kaynak: ŞENER URFA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.