Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gegeoğlu’ndan Milli Takıma ‘Tarifeli Uçak’ Tepkisi

Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, Gençlik ve Spor Komisyonu’nun amatör spor kulüpleri hakkındaki raporunun sunumunun ardından, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın ABD’ye tarifeli uçakla gönderilmesine de tepki göstererek; “Dünya Şampiyonu bir takımı, tarifeli bir uçakla 13 saat uçak yolculuğu yaptırmanın hiçbir karşılığı yoktur” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 18:31
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Gegeoğlu’ndan Milli Takıma ‘Tarifeli Uçak’ Tepkisi

Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen toplantısında Gençlik ve Spor Komisyonu’nun amatör spor kulüpleri hakkındaki raporu görüşüldü.

Komisyon Başkanı İrfan Yeğitoğlu tarafından sunulan raporda, Edirne ve ilçelerinde bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üyesi spor kulübü sayısı, kulüplerin kaç farklı branşta müsabakalara katıldığı, kulüplerdeki sporcu sayıları ve yaş aralıkları açıklandı.

Yeğitoğlu, Edirne merkez ve ilçelerinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na üye olan kulüp sayısının merkezde 75, ilçelerde ise 27 olduğunu açıklarken; “Kulüplerde sporcu sayıları merkez 2 bin 901, ilçelerde bin 524 sporcuyla faaliyet göstermektedir. Sporcuların yaş aralığı, branşa göre farklılık göstermektedir” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY VE KADIN MİLLİ VOLEYBOL TAKIMINI TEBRİK ETTİ

Yeğitoğlu, rapor sunumunun ardından Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı ve Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nı tebrik ederek; “Yaklaşmakta olan Avrupa Şampiyonası'nda da milli takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

“KADIN VOLEYBOL TAKIMIMIZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR”

Yeğitoğlu’nun konuşmasının ardından Meclis Başkanı Çiğdem Gegeoğlu da Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş’ı da tebrik ederken; “Ama gerçekten şampiyon olan tüm Galatasaray camiasına, taraftarlarına, sporcularına, hepsine hayırlı uğurlu olsun. Ama tabii kadın voleybol takımımız da göğsümüzü kabartmıyor değil. Her gün bir yenisini daha ekliyorlar. İnşallah onlar da bu ülkede hak ettikleri gibi, futbolda olduğu gibi ilgi, alaka ve gerekli nezaketi görecekler” sözlerine yer verdi.

“TARİFELİ UÇAK YOLCULUĞU YAPTIRMANIN HİÇBİR KARŞILIĞI YOK”

Gegeoğlu, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın ABD’ye tarifeli uçakla gönderilmesine de tepki göstererek; “Dünya Şampiyonu bir takımı, tarifeli bir uçakla 13 saat uçak yolculuğu yaptırmanın hiçbir karşılığı yoktur. Dünya şampiyonu bir takımımız var” dedi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.