Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geçmiş; “Adayları belirlemede yetki İl Örgütümüzün”

Edirne İl Genel Meclisi Başkanı ve CHP İl Genel Meclisi Üyeliği aday adayı Mehmet Geçmiş, İl Genel Meclisi Üyeliği adaylarını belirleyecek yöntem ile ilgili yaptığı açıklamada; “Örgüt neye karar verirse biz ona uyarız. Çünkü biz İl Örgütümüze kongrelerde yetki verdik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 17:53
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Geçmiş; “Adayları belirlemede yetki İl Örgütümüzün”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi’nin (PM) aldığı karar ile Edirne Belediye Başkan adayının belirlenme yönteminin ön seçim olarak açıklanmasının ardından gözler Edirne İl Genel Meclisi Üyeliği aday adaylarına çevrildi.

CHP Edirne İl Genel Meclisi Üyeliği adaylarının belirlenmesi için henüz bir yöntem kesinleşmemişken, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı ve CHP Edirne İl Genel Meclisi Üyeliği aday adayı Mehmet Geçmiş, yöntemin belirlenmesi ile ilgili Batı Ekspres’e konuştu.

“ÖN SEÇİMSE ÖN SEÇİM, ATAMA İSE ATAMA”

Geçmiş, İl Genel Meclisi Üyeliği adaylarını belirleyecek yöntem yetkisinin CHP Edirne İl Örgütü’nde olduğunu belirterek; “Biz ilk müracaatımızda buna göre talep verdik, örgütün karar vermesini bekledik. Örgüt neye karar verirse biz ona uyarız. Ön seçimse ön seçim, atama ise atama. Çünkü biz İl Örgütümüze kongrelerde yetki verdik. İl Örgütümüz bunu sınırsız kullanabilir. Takdir onlarındır. Hangi yöntemi uygularlarsa biz o yönteme göre hazırlıklıyız. Ön seçim kararı alırlarsa ona göre çalışmalarımızı yapıp ön seçimde sandığa gireriz. Atama yaparlarsa da yaptıkları her atamaya saygı duyacağız. İl Örgütümüzün kararıdır ve verecekleri her türlü karara da saygılıyız” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.