Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Gazeteci Çocuklar" Kırklareli'nde "Cumhuriyet Manşetli" Gazete Dağıttı

Kırklareli’nde, Cumhuriyet'in 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz." manşetli temsili gazete dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2024 16:21
Kaynak: AA
"Gazeteci Çocuklar" Kırklareli'nde "Cumhuriyet Manşetli" Gazete Dağıttı

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, yaptığı açıklamada Cumhuriyet'in ilan edilişinin 101'inci yılını coşku ve gururla kutladıklarını belirtti.

Kutlamalar kapsamında "gazeteci çocuklar"ın Kırklareli sokaklarına çıktığını ifade eden Bulut, şunları kaydetti:

"Atamızın 'Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz" diyerek başlattığı o büyük yürüyüşe ait haberleri içeren ve belediyemiz tarafından hazırlanan gazetemizi, canım kızım Melisa ve sevgili çocuklarımız ile birlikte, Valimiz Sayın Uğur Turan'a takdim ettikten sonra, vatandaşlarımıza da sunduk.

Cumhuriyetin değerlerini, özgür ve eşit yarınlar adına bugün de aynı azimle savunuyoruz. O gün yanan o meşaleyi biz devraldık, şimdi ise bu meşaleyi çocuklarımıza, yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımıza emanet ediyoruz. Cumhuriyetimizin değerini ve bağımsızlık sevdamızı, tıpkı atalarımız gibi, tüm benliğimizle yaşatacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Kırklareli'nden yükselen bu sesle her daim var gücümüzle 'Yaşasın Cumhuriyet' diyoruz.”

Kaynak: AA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.