Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaytancıoğlu, “Öğretmenler Günü'nü kutluyorum”

Önceki dönem Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2023 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 15:23
Kaynak: ERGİN SÖZER
Gaytancıoğlu, “Öğretmenler Günü'nü kutluyorum”

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Cumhuriyet Halk Partisi'nin önceki dönem milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, “Başta eşim Sevim Gaytancıoğlu olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum” dedi.

Gaytancıoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'e bizlere bugünleri kutlamamızı sağladığı için minnet duyuyorum. Günümüzde, ekonomik zorluklarla boğuşan öğretmenlerimiz hak ettikleri değeri tekrar kazanacaklardır. İşte bu noktada, Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretmenlere duyduğu güvenin devamını sağlamak, onların hak ettikleri değeri almalarını sağlamak hepimizin sorumluluğudur.

Ekonomik krizin ortasında, öğretmenlerimizin daha iyi bir hayat standardına kavuşmaları, ek iş yapmadan geçinmeleri, kendi alanlarında sürekli olarak gelişmeleri için gerekli olanakların sağlanması hedefimiz olmalıdır. Öğretmenlerimiz, sadece maddi olarak değil, aynı zamanda manevi olarak da desteklenmeli ve onlara duyulan saygı arttırılmalıdır.

Geleceğin Türkiye'sini inşa etme konusundaki sorumluluğumuzun bir parçası olarak, çocuklarımızı insanca yaşamaya hazırlayan, değerlerimizi koruyan ve geliştiren bir eğitim sistemi kurmak zorundayız. Bu süreçte, öğretmenlerimizin rolü büyük bu nedenle onlara hak ettikleri değeri vermek, çalışma koşullarını iyileştirmek ve mesleklerini geliştirmeleri için destek olmak önemlidir.

Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeflere ulaşabilmek için birlik ve beraberlik içinde, öğretmenlerimizi güçlendirecek adımları atmaya devam etmeliyiz. Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı şekillendirirken, bizler de onların yanında olmalı, destek olmalı ve Türkiye'nin aydınlık yarınları için birlikte çalışmalıyız.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.