Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GastroAkademi’den Hızlandırılmış Servis Elemanı Eğitimi

ETSO’da faaliyet gösteren GastroAkademi’de deneyimli eğitmenler tarafından gerçekleştirilen ve 3 gün süren ‘Hızlandırılmış Servis Elemanı Eğitimi’ tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
GastroAkademi’den Hızlandırılmış Servis Elemanı Eğitimi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) çatısı altında faaliyet gösteren, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2022 SOGEP programı çerçevesinde Trakya Kalkınma Ajansı destekleriyle yürütülen GastroAkademi ile Gelecek Mutfakta Projesi, gastronomi sektörünün kalitesini artırmak adına önemli bir adım attı.

ETSO’da yer alan GastroAkademi Eğitim Mutfağı’nda Edirne’deki çeşitli restoran ve otel işletmelerinde görevli garson ve servis elemanlarına yönelik düzenlenen, deneyimli eğitmenler tarafından gerçekleştirilen ve 3 gün süren ‘Hızlandırılmış Servis Elemanı Eğitimi’ tamamlandı.

KAZANIMLARINI PRATİĞE DÖKME FIRSATI BULDULAR

Sektördeki güncel uygulamalar ve servis standartları üzerine yoğunlaşılan programda, teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı eğitimlerle de desteklenen katılımcılar, kazanımlarını pratiğe dökme fırsatı buldular. Eğitimi ziyaret eden ve yerinde gözlemleyen Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri de katılımcılarla bire bir sohbet ederek, sektörde yaşanan sorunlar ve beklentiler hakkında istişarelerde bulundular.

AŞÇI YARDIMCILIĞI EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Sektördeki nitelikli eleman açığını çeşitli eğitimlerle kapatmayı ve tüketiciyi yüksek kaliteli hizmetle memnun etmeyi amaçladıklarını dile getiren Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Eylül ayında ikinci modülü açılacak istihdam garantili Aşçı Yardımcılığı Eğitim Programı için başvuruların da devam ettiğinin altını çizdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.