Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FOLKLORCULAR MOLDOVA YOLCUSU

Havsa Belediyesi Halkoyunları Topluluğu Moldova’da düzenlenecek uluslararası festivalde Türkiye’yi temsil edecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2023 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2023 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
FOLKLORCULAR MOLDOVA YOLCUSU

Havsa Belediyesi Halkoyunları Topluluğu 26 Haziran’da Moldova’da yapılacak uluslararası festivalde Türkiye temsil edecek.

Havsa Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehtap Ilgaz “Ülkemizi, ilçemizi ve değerlerimizi başarıyla temsil eden Havsa Belediyesi Halkoyunları Topluluğuyla katıldığımız her platformda gurur duyduk. İlçemiz de yapılan etkinlikler dışında ülke genelinde ve hatta yurt dışında yapılan etkinliklerde de faal bir şekilde gösterilere çıkan Havsa Belediyesi Halkoyunları Topluluğumuz, oluşturulan kareografilerle bugüne kadar izleyicilerinden tam not aldı. Şimdi 26 Haziran’da ekibimiz Moldova yolcusu ve burada düzenlenecek uluslararası festivalde gösterilerini sergileyecekler. Ülkemizden sadece 2 ilin katılacağı festivalde Ankara ve Havsa Belediyesi Halk Oyunları topluluğu ülkemizi temsil edecekler.

Emek veren hocamız Gürkan Güzelharcan’a, bizi yalnız bırakmayan velilerimize, maddi ve manevi desteklerini her zaman gördüğümüz Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan’ a teşekkür ederim” dedi.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.