Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fidan'dan Öğretmenler Günü kutlaması

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla www.batiekspres.com internet haber sitesine açıklamada bulunarak tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2023 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 15:16
Kaynak: ERGİN SÖZER
Fidan'dan Öğretmenler Günü kutlaması

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada öğretmenlerin özverili çalışmalarına vurgu yaparak, eğitim camiasının önemine değindi.

Fidan, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Bugün, Türkiye genelinde olduğu gibi Havsa ilçemizde de öğretmenlerimizin günü. Öğretmenler Günü, eğitim camiasının özverili çalışmalarını ve önemli katkılarını anma, takdir etme ve saygı gösterme fırsatı sunan özel bir gündür. Bu vesileyle, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Fidan, öğretmenlerin, gelecek nesilleri şekillendirmedeki kritik rolüne vurgu yaparak, eğitimdeki başarıların öğretmenlerin azim ve özverisiyle mümkün olduğunu belirtti. Fidan, mesajında öğretmenlerin öğrencilere sadece bilgi değil, aynı zamanda değerler kazandırdığını ve topluma yön veren bireylerin yetişmesinde kilit bir rol oynadığını ifade etti.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.