Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fidan’dan LGS Sınavı Öncesi Başarı Dileği

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi öğrencilere başarı diledi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 17:24
Kaynak: ERGİN SÖZER
Fidan’dan LGS Sınavı Öncesi Başarı Dileği

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacak olan LGS Sınavı öncesi www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada sınava katılacak olan öğrencilere başarı diledi.

Fidan yaptığı açıklamada sınava girecek olan öğrencilere seslenerek şunları dile getirdi:

“2 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek tüm öğrencilerimize yürekten başarılar diliyorum. Bu sınav, eğitim hayatınızda önemli bir dönüm noktası olacak ve emeklerinizin karşılığını almanız için büyük bir fırsat sunacaktır.

Aylar süren çalışmalarınız, öğretmenlerinizin rehberliği ve ailelerinizin desteğiyle bugünlere geldiniz. Şimdi sıra, bilgilerinizi en iyi şekilde kullanarak hayallerinize bir adım daha yaklaşmakta. Bu süreçte gösterdiğiniz azim ve kararlılık, gelecekte de başarınızın anahtarı olacaktır.

Sınav sırasında sakin olmanızı, dikkatli ve öz güvenli bir şekilde soruları yanıtlamanızı tavsiye ediyorum. Unutmayın ki, her biriniz bu sınav için yeterince hazırlandınız ve en iyi şekilde başaracaksınız. Kendinize inanın, sınav anında en iyi performansınızı göstereceğinize eminim.

Bu vesileyle, sizlere başarı dileklerimi sunarken, ailelerinize ve öğretmenlerinize de teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Onların desteği ve gayreti, sizin bu günlere gelmenizde büyük rol oynamıştır.

Hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.