Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FİDAN BAŞARILAR DİLEDİ

Bugün başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılı nedeniyle bir açıklama yapan Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2023 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2023 16:04
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
FİDAN BAŞARILAR DİLEDİ

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili bir açıklama yaparak öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Fidan, yeni eğitim öğretim yılının başlangıcının bir heyecan kaynağı olduğunu belirterek batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

“Bugün, yeni bir eğitim öğretim yılının başlangıcını kutlamanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. Uzun bir yaz tatilinin ardından tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize ve onlara rehberlik edecek öğretmenlerimize ve velilerimize şimdiden başarılar diliyorum.”

Açıklamasında öğrencilere de seslenen Fidan: “Unutmayın ki eğitim, hayatın en önemli parçalarından biridir ve bu yolculukta her biriniz, kendi yeteneklerinizi en üst seviyede kullanarak kendinizi geliştireceksiniz. Sizlerin başarısı, ülkemizin başarısıdır. Bu nedenle, her zaman öğrenmeye açık olun, sorular sorun, merak edin ve hedeflerinizi yüksek tutun” dedi.

Açıklamasının devamında velilere ve öğretmenlere de seslenen Fidan: “Sevgili veliler, çocuklarınızın eğitim hayatında yanlarında olun, onları destekleyin ve onların en iyi şekilde yetişmelerine yardımcı olun. İşbirliği içinde çalışarak, çocuklarımızın geleceğini aydınlatalım. Sevgili öğretmenlerimiz, sizlerin öğrencilerimizin hayatlarına etkisi büyüktür. Bilgiyi paylaşma görevini en iyi şekilde yerine getirerek, öğrencilerimizi aydınlatmaya devam edin. Onlara ilham kaynağı olun” ifadelerini kullandı.

Fidan, açıklamasının sonunda şunlara yer verdi:

“Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, tüm öğrencilere sağlık, mutluluk, başarı dolu bir yıl diliyorum. Hep birlikte, daha aydınlık ve başarılı yarınlar inşa edeceğimize inancımız tamdır. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun."

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.