Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Evine yemeklik alacak güçleri dahi yok”

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, emekli vatandaşların maaş zammına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2024 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2024 16:20
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Evine yemeklik alacak güçleri dahi yok”

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, emekli vatandaşların ekonomik zorluklar içinde olduğunu vurgulayarak, açıklanacak olan maaş zammından sonra en düşük emekli maaşının en az asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini belirtti.

Başkan Aladağ www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, “Emekli vatandaşlarımız hak ettikleri değeri görmelidirler. Emekli maaşlarındaki artış, sadece bir ekonomik düzenleme değil, aynı zamanda emeklilerimizin yaşam standartlarını yükseltme adına bir sosyal sorumluluktur. Bu nedenle, emeklilerimizin alacağı maaş, en azından asgari ücret seviyesinde olmalıdır” dedi.

Aladağ, emeklilerin maddi sıkıntılar içinde olduğuna dikkat çekerek, “Emekli vatandaşlarımızın çoğu torunlarına harçlık vermeyi bırak, evine yemeklik alacak gücünü dahi kaybetmiş durumdalar. Bu durum, ülkemizin geleceğine hizmet etmiş insanlarımızın hak ettiği değeri almadığını gösteriyor. Saadet Partisi olarak, emeklilerimizin daha iyi bir yaşam sürmeleri için ellimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.