Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ETUS OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİDİYOR

ETUS, bir grup ortağın isteği üzerine 4 Kasım 2023 tarihinde olağanüstü genel kurul toplantısı yapacak. Genel kurulda günlük hasılatın dağıtımı konusu da görüşülerek karara bağlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2023 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2023 16:04
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
ETUS OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİDİYOR

S. S. 19 Nolu Serhad Birlik Etus Minibüs, Midibüs ve Otobüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, başta günlük hasılatın dağıtımı konusu olmak üzere bazı konuları görüşülüp karara bağlanması için olağanüstü genel kurula gidiyor.

ETUS’un olağanüstü genel kurul toplantısı 4 Kasım 2023 saat: 11.00’de Yeniimaret Sarayakpınar Yolu Sokak No: 39 Edirne adresindeki ETUS’a ait yönetim binasında yapılacak. Çoğunluk sağlanamaması durumunda ise toplantı 11 Kasım 2023 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacak.

GÜNDEMDE NELER VAR?

Olağanüstü genel kurul toplantısı, günlük toplanan hasılattan hak ettiği payı alamadığını iddia eden bir grup kooperatif ortağının isteğiyle yapılıyor. Ortaklara yönetim kurulu başkanı Hakan Giyik ve II. Başkan Yonus Kuru imzasıyla gönderilen davetiyede gündem maddeleri “açılış ve yoklama, divan heyeti seçimi ve saygı duruşu, günlük toplanan hasılatın dağıtımı konusunun görüşülmesi ve karara bağlanması, 2023 aidatlarının güncellenmesinin görüşülmesi ve karara bağlanması, çalışma esasları yönetmeliğinin görüşülmesi ve yönetim kuruluna yetki verilmesi, dilek ve temenniler, kapanış” şeklinde yer aldı.

MURAT SAVAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.