Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ETUS, CHP’de taraf oldu

ETUS ortakları, CHP Edirne Belediye Başkan aday adaylığını yarın açıklayacak olan Recep Gürkan’a destek olmaya çağrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2023 21:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 21:59
Kaynak: MURAT SAVAŞ
ETUS, CHP’de taraf oldu

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) ortaklarına, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayacak olan Recep Gürkan’a “destek ol” çağrısı yapıldı. Yarın saat: 12.30’da CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı yapacak olan Gürkan’a ortaklardan destek isteyen ETUS Başkanı Hakan Giyik ortaklara şu mesajı geçti:

“Değerli Ortaklar,

28.11.2023 Salı günü (yarın) Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığı açıklaması olacaktır. Başkanımızın açıklamasında bizler de yanında olacağız. Siz ortaklarımızın da aday adaylığı açıklamasında başkanımıza tekrar desteğimizi göstermek adına saat 11.30’da ETUS kademe binasında buluşup hep beraber kalabalık bir şekilde açıklama yapılacak bölgeye gitmemizin Başkanımız Recep Gürkan’ın camiamıza yaptıklarına istinaden yerinde olacağını düşünüyor,  gerekli ilgiyi göstereceğinizden de şüphe duymuyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür, Başkanımıza destek ve sahip çıkma günüdür.

Tüm ortaklarımıza şimdiden teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.”

Ayrıca ETUS ortaklarına, Gürkan’ın aday adaylığı ile ilgili görselinin sosyal medyada paylaşılması çağrısı da yapıldı.

MURAT SAVAŞ

Kaynak: MURAT SAVAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.