Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ETSO TOGG’UNA KAVUŞTU

ETSO, Türkiye’nin yerli ve milli aracı olan TOGG’u bugün teslim aldı. Otomobil ETSO hizmet binasında tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 12:01
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
ETSO TOGG’UNA KAVUŞTU

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı H. Sezai Irmak, TOGG’un Türkiye’nin gururu olduğunu belirterek; “Yerli ve milli otomobilimiz, Türkiye’nin gururu. Yüz yıllık firmalardan, markalardan fazlası var eksiği yok” dedi. ETSO’nun önüne getirilen TOGG ile hatıra fotoğrafı çekildi.

“TOGG’U TESLİM ALDIK”

TOGG’u İstanbul’dan alıp getirdiklerini belirten Irmak “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) genel kurulunda bir kura çekimi yapıldı. Türkiye’de 365 tane oda borsa var, biz 176’ıncı sırada çektik. Bize sıra gelmeyeceğini düşündük. Ama toplantıda TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu teslimatların hızlanacağını, üretimin ivme kazandığından bahsetmişti. Dediği gibi de çıktı ve üretim hızlandı. Bizimde 2-3 ay sonra sıramız geldi. Önce paramızı çıkardık, bir hafta sonra da plaka işini hallettik. Bir hafta sonraya teslim süresi verdiler. Arkadaşlarımız da İstanbul’dan aracımızı alıp getirdi. Bugün sizlere burada TOGG’u tanıtıyoruz” dedi.

FAZLASI VAR, EKSİĞİ YOK

TOGG’un diğer markalardan eksiği olmadığına değinen Irmak “Yerli ve milli otomobilimiz, Türkiye’nin gururu. Yüz yıllık firmalardan, markalardan fazlası var, eksiği yok. Donanımı, yazılımı gayet güzel. Kendim de bindim ve kullandım, benim beklentilerimin üzerinde. Performansı, kavraması, iç konforu son derece mükemmel. İnşallah iyi serilerin arkadan geleceğine inanıyorum. ARGE çalışmaları hala devam ediyor. Elektriğin menzil konusunda aşama kaydetmesi gerektiğini düşünüyorum. Belki tavanı cam tavan yerine güneş paneli konulursa güzel olabilir. Ama ilk deneyim için büyük bir başarı” dedi.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.