Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ETSO’dan 24 Temmuz Mesajı

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda basın özgürlüğünün demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
ETSO’dan 24 Temmuz Mesajı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Irmak mesajında şu ifadelere yer verdi “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, basın özgürlüğünün demokrasimizin temel taşlarından biri olduğunu vurgulamak adına büyük bir öneme sahiptir. Gazetecilik mesleği, doğru bilgiye ulaşma hakkımızın korunmasında ve toplumun bilinçlenmesinde kritik bir rol oynamaktadır. Bizler de bu önemli günde, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak basın mensuplarının her zaman yanında olduğumuzu belirtiyor, mesleklerini özgürce icra edebilmeleri için uygun ortamın ve şartların sağlanması gerektiğine inanıyoruz.

Basınımızın güzide temsilcileri her gün büyük bir özveriyle çalışarak kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilerle aydınlatmakta, demokrasimizin sağlıklı işleyişine katkıda bulunmaktadırlar.

Tüm bu duygu ve düşüncelerimle fedakarca çalışan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, basın özgürlüğünün her zaman korunması ve desteklenmesi gerektiğini vurgulamak istiyorum. Demokratik değerlere ve basın etiğine sahip çıkan tüm basın mensuplarına saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.