Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Esnafımız pazarın dışarıya taşınmasını istemiyor”

CHP Havsa Belediye Başkan adayı Hüseyin Özden, Havsa Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek mevcut hayvan pazarının taşınmasıyla ilgili görüştü. Özden, vatandaş ve esnafın hayvan pazarının taşınması yerine, üstünün kapatılarak düzenlenmesini talep ettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 14:17
Kaynak: MERT ERİŞKİN
“Esnafımız pazarın dışarıya taşınmasını istemiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa Belediye Başkan adayı Hüseyin Özden, CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu ve partililerle birlikte Havsa Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.

Özden, “Havsa Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'nın ilçenin dışına taşınması hakkında vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya geldik. Biz üreticilerimizin sesini duymak istiyoruz. Esnafımız, pazarın ilçenin dışına taşınmasını istemiyorlar. Çünkü bu, onlar için büyük bir zaman ve maliyet kaybı demek. Ayrıca, Havsa'nın dışına taşınmasıyla birlikte pazarın canlılığı da azalabilir, bu da esnafımızın gelirlerini olumsuz etkileyebilir. Bir diğer önemli konu ise fiyatlar. Esnafımız, satış fiyatlarının yeterince iyi olmadığından şikayetçi. Bizler de bu konuda üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Esnafımızın daha iyi şartlarda çalışmaları ve daha iyi gelir elde etmeleri için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Havsa'nın ekonomik ve sosyal yapısını güçlendirmek için birlikte çalışacağız. Esnafımızın sesini duyurmak ve sorunlarına çözüm bulmak için buradayım. Hep birlikte daha güzel bir Havsa için çalışacağız” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.