Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnaf Cumartesi Pazarı’nı Sabırsızlıkla Bekliyor

Edirne’de kurulan emek pazarında esnaflık yapan Murat Aladağ, tadilata giren pazaryerinin bir an önce tamamlanması gerektiğini belirterek; “Emek pazarı esnafı yeni açılacak olan pazar yerine sabırsızlıkla geçmeyi bekliyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2024 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2024 16:19
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Esnaf Cumartesi Pazarı’nı Sabırsızlıkla Bekliyor

Edirne’de kurulan emek pazarında esnaflık yapan Murat Aladağ, Edirne Belediye Meclisi’nin 2023 yılı Mayıs ayında gerçekleştirdiği toplantıda pazaryerinin yenilenmesi ve depreme dayanıklı hale getirilmesi için başlattığı tadilatın bir an önce tamamlanması gerektiğini vurguladı. Esnaf ve vatandaşların yazın sıcak ve kışın soğuk havadan dolayı olumsuz etkilendiğini belirten Aladağ, “Burada çok büyük zahmetler çekildi” diye konuştu.

“ÇOK UZUN SÜREDİR BURADAYIZ”

Aladağ, “Emek pazarı esnafı olarak çok uzun süreden beri buradayız. Burada da çok büyük zahmetler çekildi. Kışın Aşırı soğuk oldu. Yazın da sıcaklardan dolayı aşırı derecede hem esnaf hem de pazara gelen tüketiciler de zahmet çekti. Emek pazarı esnafı yeni açılacak olan pazar yerine sabırsızlıkla geçmeyi bekliyor” ifadelerine yer verdi.

“PAZARYERİ BELLİ BİR NOKTAYA GELDİ”

Pazaryerinin belli bir noktaya geldiğini aktaran Aladağ, “Şu anda bizim gözlemlediğimiz kadarıyla pazaryeri belli bir noktaya geldi. İnşallah önümüzdeki günlerde de açılacak bilgisini bizlere de söylüyorlar. En kısa sürede açılıp hem pazar esnafı için hem halk için güzel olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.