Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelsiz performanslar

Edirne’de bir alışveriş merkezinde 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü Programı düzenlendi. Etkinlikte öğrencilerin yaptığı etkinlikler büyük beğeni topladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 13:39
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Engelsiz performanslar

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü, Edirne’de bir alışveriş merkezinde 3 okulun katılımıyla çeşitli etkinlikler yaparak kutlandı.

Edirne Valisi Yunus Sezer ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı’nın katıldığı etkinlikte ilk olarak Faika Erkurt Özel Eğitim İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı ritim grubu sahne aldı.

Sahnedeki öğrencilerin performanslarını katılımcılar ve izleyenler büyük beğeniyle izlemelerinin ardından Şehit Öğretmen Adnan Tunca Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri hazırladığı dans gösterisini sundu. Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladığı, mehter takımı izleyenlere performanslarını sergiledi. Okulların performanslarını sergilemeleri sonrası Edirne Valisi Yunus Sezer ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları el işi, boyama ve çeşitli faaliyetlerden oluşan çalışmalarının sergilendiği serginin açılış kurdelesini kesti ve sergiyi gezdiler.

Öğrencilerin performanslarından oluşan serginin hafta boyunca alışveriş merkezinde konukların beğenisine sunulacağı ifade edildi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.