Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz ardı etmeyeceğiz”

CHP Havsa Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Özden, Dünya Engelliler Günü’nde yaptığı açıklamada; “Havsa'nın geleceğini inşa ederken, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz ardı etmeyeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2023 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 16:09
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz ardı etmeyeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Özden, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla açıklama yaptı. Özden, toplumun engelli bireyleriyle kucaklaşması ve hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atılması gerektiğine vurgu yaptı.

‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuşan Özden, engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekerek; “Engelsiz bir toplum için hep birlikte elbirliğiyle çalışmalıyız. Engelli kardeşlerimiz, toplumun bir parçasıdır ve onların hayatlarını kolaylaştırmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.

“İŞ DÜNYASINDA ENGELLİ BİREYLERE DAHA FAZLA FIRSAT TANINMALI”

Engelli bireylerin istihdamı konusuna da değinen Özden; “İş dünyasında engelli bireylere daha fazla fırsat tanınmalı ve onların yeteneklerinden faydalanılmalıdır. Bu, hem onların sosyal hayata daha aktif katılımını sağlar, hem de toplumda daha fazla dayanışma ve anlayış oluşturur” şeklinde konuştu.

“HERKESİN EŞİT ŞARTLARDA YAŞADIĞI BİR HAVSA İÇİN”

Havsa'nın potansiyelini değerlendirirken engelli dostu bir belediye yönetimi oluşturmayı hedeflediğini ifade eden Özden; “Havsa'nın geleceğini inşa ederken, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz ardı etmeyeceğiz. Herkesin eşit şartlarda yaşadığı, kucaklaştığı bir Havsa için birlikte çalışmalıyız” diye konuştu.

“FARKINDALIK YARATMA FIRSATI”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü anlamlı etkinliklerle kutlama çağrısında bulunan Özden, toplumun bu özel günü sadece bir hatırlatma değil; aynı zamanda daha fazla farkındalık yaratma fırsatı olarak görmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.