Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ mesajında “Bugün, zaferin 101. yıl dönümünde, geçmişten aldığımız güçle geleceğe daha umutla bakıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2023 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2023 14:59
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Batiekspres.com haber sitesine konuşan Murat Aladağ, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "30 Ağustos tarihi, milletimizin azim ve kararlılığının, tarih boyunca pek çok zorluğun üstesinden gelebileceğine olan inancının bir tezahürüdür. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki kahraman ordumuzun kazandığı bu zafer, milletimizin vatanına, bayrağına ve bağımsızlığına olan sonsuz sevgisini yansıtmaktadır."

Aladağ, 30 Ağustos'un Türk milleti için bir birlik ve dayanışma günü olduğunu belirterek, "Bugün, zaferin 101. yıl dönümünde, geçmişten aldığımız güçle geleceğe daha umutla bakıyoruz. Türk milleti, tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içerisinde, daha aydınlık yarınlara ulaşmanın kararlılığını taşımaktadır. Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Aladağ, mesajıyla birlikte vatandaşlarına milli birlik ve beraberlik duygularını hatırlatarak, Havsa halkının da bu anlamlı günde Türk milletinin birlik ve beraberliğini daha da güçlü bir şekilde temsil edeceğine olan inancını dile getirdi.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.